åååååååååååååååh

Okej, nu är jag sur. Jag hade skrivit en lång text om dagen men nu försvann den och jag tänker inte skriva den igen!

 
så ni får bara fula dagens outfit bilder. !

malmöööööö

Tjolahopp, nu är jag och systern min framme i malmö. Min storasyster bor här och hon har det jättefint! :)
Jag har inget mer och säga, så haha. Ha det bra i uppsala gott folk!
Pusssss

sunday.

Hejsan bloggen, jag känner att jag har haft lite bloggtorka(?). Jag mår iaf bra, lite trött och seg men det är väl antagligen för att det är söndag, haha. Ikväll åker jag till malmö, konstig tid men men.
Jag kommer nog inte blogga något mer innan jag åker, men vi hörs imorgon :)
Pusss ♥

saturday

Tjena mors :) Nu är det lov! äntligen, äntligen! Gud vad jag har längtat! Imorn åker jag till malmö men jag kommer nog hem efter halva veckan. Igårkväll skulle jag till ulles sommarställe med lite folk för en natt men jag fick inte för mina föräldrar är cp, men danielle kom hem till mig och räddade min kväll. Hon var så söt och hade köpt godis och chips så vi kollade på idol och en film. Jag älskar dig gumman ♥
Hon åkte för typ en timme sen så jag ska börja tvätta kläder nu hade jag tänkt. Sen ikväll ska jag på någon fest.
Ha det bra folk, pusss 

sömnbrist, i think so.

Criminal minds går på tv just nu, tummen upp för det! Jag tänkte inte skriva nåt långt inlägg nu, jag ska bara lägga upp några bilder från idag (:
Bild 1: Nerd linda ♥
Bild 2: Nerd Shabbe, hihi :)
Bild 3: Kvällens outfit, mina älskade mjukisbyxor ♥
Jag lider av sömnbrist och har gjort det hela veckan så ikväll ska jag sova jätte tidigt.
Puss och Godnatt ♥

mamma, jag är huuungjiiiiig

haha, ja,jag är hungrig. Så jag ska faktist äta nånting nu!
Min kära stora syster dygnade igår så hon var skit trött idag och hon sov faktist till nyss då jag gick in i hennes rum och började sjunga så vackert, hahahhahha. Hon blev jätte irreterad och nu är hon vaken, hihihi! HAHA
Aja, idag slutade jag 20 i 1 men av någon konstig anledning var jag kvar i skolan till halv tre(?) Då gick jag. danielle och Linda till stan och klockan 3 träffade jag kraften, för er som inte vet är det min kära tjocka vän sara krafft! Vi gick runt lite och som vanligt hade ingen av oss pengar hahah. Men vi hade kul inne på HMs provrum :)
Jag cyklade hem halv 7 ungefär och då kollade jag igenom hela gymnasiekatalogen som har varit väldigt efterlängtad!
Nu blev det en lång text, hihi. Bilder från dagen kommer sen, jag skulle ta kort på dagens outfit men jag hade fula kläder idag så det blir inget, haha :)
Pusss på er ♥

snart lov !

Gash, va jag längtar till lovet. 2dagar kvar, nice! Jag ska till malmö och hälsa på min syster och kommer även träffa ulle där :) Jag funderar på att åka hem lite tidigare men får se hur det blir.
Idag har jag två redovisningar, den första är avklarad och nu om 5 minuter ska vi ha den andra. Vi börjar om 4 minuter så nu ska vi gå, hoppas det går bra! :)
Pussss

...

Kul att jag sa godnatt för typ 4 timmar sen och klockan är snart 1 och jag är inte trött. Jag blev jätte pigg efter jag hade duschat och sen ringde lollo vid elva och vi har snackat sen dess, min mobil dog precis så vår intressanta samtal tog slut, haha! Nu ska jag nog försöka sova på riktigt, får se hur det går då. 
Godnatt


deprimode

fan, jag gillar inte hösten. Jag blir deprimerad då. Nu ska jag typ stänga av datorn, fortsätta kolla på grey's och duscha, för jag orkade inte duscha innan haha. SEN SOVA!
godnatt och puss, hoppas ni mår bättre än vad jag gör.



Seems like everywhere i try to go i keep thinking of you.

Trött, trött, trött, trött .... Jag är trött och ganska less på livet just nu. Det där lät ganska depri men men, haha. Jag har inga läxor, inga prov så det är chill. Två dagar kvar till lovet, fyfan va nice! En hel vecka då man kan sova ut på mornarna och inte behöva gå upp halv sju...
Juste, idag innan jag cyklade hem chillade några kvar i skolan och så satt vi därute en stund så jag ställer mobilen bredvid mig på bänken. Sen skulle alla till stan och hem så jag skulle också cykla hem, jag börjar sätta på mig halsduken och och vantarna , går till min cykel och cyklar hem med christopher. När jag är hemma tänkte jag smsa nån och hittar inte mobilen, får panik och kommer på att jag glömt den i skolan. Så jag cyklar dit på typ 5 minuter och kollar om den var kvar där vi satt och som tur var den kvar! Så jävla klantig och dum .... haha!
om någon undrar så är det vindruvor jag har i handen :)
Ikväll är det grey's! Underbart. Jag ska hoppa in i duschen snart och sen kolla på grey's och sen sova jätte jätte tidigt ikväll :)
Pussss ♥

bara för att danielle har fått mig att börja lyssna på de!


greetings from the other side!

Idag har vi låååååååång lunch och det är najs! (y) Äcklig mat i skolan som vanligt, det enda jag ätit ända sen jag börjat här är fil! haha. Aja, nu sitter jag iaf med Maral och Linda. Snart börjar naturkunskapen och det är inte roligt.

bara för att vi är så jävla bra!
pusssss

morning!

godermorgon (: Klockan är 1 minut i 8 och jag är pigg för igår somnade jag tidigt! Fast jag har typ ont i hela kroppen och jag vet inte ens varför, skulle kunna behöva massage! Om en kvart ska jag cykla till ullis och sen cyklar vi till skolan. Börja dagen med lite matte, woho! :D
Just nu lyssnar jag på forever ain't enough med J.holiday
Ni får några bilder på mig och dani :)
den sista är från nyss, idag blir det myskläder. Elsas tjocktröja, jeans och uggs! :)
Ha en bra dag ! Pussss

godnatt.

Hej bloggen. Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem för typ 2 timmar sen, haha. Men jag har inte bloggat, ligger i sängen just nu och kollar på tv och håller på lite med datorn. Jag har gjort en ny header, jag gjorde den lite snabbt nyss men jag tycker att den blev ganska fin (a)
Lyssnar på New boyz, aaahh fett bra! Danielle har fått mig att börja lyssna på de och killen, asså jag dör så fort jag ser en av de killarna........... Haha.
Nu ska jag nog sleepa, sov inte mycket igår så.
Pussss ♥

fula jävlar!

vi vet att vi är fula and we love it :*

asså rubriker kan gå och suga av sig!

Godmornin kära vänner! haha, eller för mig är det inte en god morgon. Jag är skit trött och jag vill sova så jag kommer vara grinig hela dagen.... Blir synd om de som kommer vara med mig idag. Igårkväll somnade jag inte förens två, halv tre? och imorse gick jag upp kl halv 7, kul huh? Aja, nu ska jag äta frukost, sminka mig och sen cykla till skolan. Juste, jag har ju egentligen sovmorgon men eftersom min grupp är typ sämst på att jobba så har vi inte blivit klara så vi ska skita i sovmorgonen och åka tidigt till skolan och jobba.
Pussss

dags för mig sussa nu.

Snackade nyss med älsklings loise, alltid lika mysigt! Jag ska ta bort sminket , borsta tänderna och sen sova.
Så godnatt alla söta :) Imorn ska jag ha redovisning, *nervös* som fan! (a)
Pusssss

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face

trött som fan.

gash va trött jag är just nu, sitter och gäspar som fan. Jag har suttit med laptopen i sängen i typ 3 timmar nu?! haha och försökt skriva min bokrecension och nu är jag äntligen klar. eller klar och klar, ska bara rätta lite småsaker nu.
Nu har jag hållit på med det här inlägget i typ 10 min?! haha jag är seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg.
Nu ska jag sova, eller? Jag vet inte, jag orkar inte sova! haha asså ååh.. Äh vi hörs nog sen!

ni får en bild från balen.

Pusssss

var är orken när man behöver den?

haha, fin rubrik va? :D
Haha, nej men jag behöver ork så att jag kan börja skriva min jävla bokresencion. Jag kom precis hem från thilda, käkade precis lite pizza, gött!
Nu ska jag nog börja skriva bokresencionen lite långsamt, hehe.
Här får ni en ful bild på mig (:

she's my rock.

Jag tänkte bara skriva en liten hälsning till en av mina absolut bästa vänner. Hon är helt underbar, hon har sjukaste humorn, ställer upp för en oavsett vad, hon skulle kunna göra allt för en. Därför älskar jag henne så sjukt mycket, skulle seriöst aldrig klara mig utan henne. När hon mår dåligt, då mår jag också dåligt. När hon är glad är jag också glad, vi delar verkligen allt. Vad som än händer vet jag alltid att jag har henne och hon vet att hon har mig!
Det känns så sjukt tryggt att ha en sån vän!
Kolla in bebisens blogg här :)

second home.

Halloj, nu är jag hemma hos thilda som har varit som mitt andra hem senaste åren. Isabelle var också här men hon skulle jobba så hon drog. Vi har käkat eller jag de käkade spaghetti och köttbullar, jag åt köttbullar och mackor. HAHA. Nu sitter vi med våra datorer och nördar. hihi



titta va fint hår jag hade på balen (a)
Pusss

LYSSNA!

So why the hell we break up 
If we only make up.

skola igen då

Hej alla mina söta fans, har ni saknat mig? Klart ni har!!!! HAHA nejdå, skoja bara :)
Sitter inne på historia lektionen och nu ska vi jobba med våra grupparbeten så vi hörs sen.
Pusss

är helgen redan slut?

Tydligen är helgen redan slut :( Fyfan va fort det gick. Jag har verkligen inte bloggat mycket den här helgen och jag har inte precis varit jätte upptagen heller, haha. Men i fredags vare iaf back2school och jag kan säga att det inte var tråkigt faktist, jag var lite otaggad i början men sen blev det faktist kul men synd att alla mina partybrudar jobbade där så hann knappt vara med de. Vid 1 drog jag, erik och hans kompis, vi skulle till ackes kompis på efterfest men efter att ha väntat på bussen i typ en timme i regnet blev man helt otaggad och trött så vi åkte hem. Igår tvingade mamma mig på en afghansk fest grej som var ganska tråkig men lite roligare blev det med sara där, skönt att träffa henne också! Kom hem runt 9 och då orkade jag inte göra nånting så jag kollade på film och somnade tidigt. Och idag har jag inte gjort ett piss, haha men det är väl det söndagar är till för? :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för imorgon är det skola.
Puss ♥


fredag förfan!

Nu är det helg igen, fyfan va skönt! Jag kom hem för typ en timme sen och sen dess har jag bara tagit det lugnt och ätit middag. Ikväll är det ju b2s och jag ska gå.. Hoppas hoppas verkligen att det blir kul annars kommer jag ångra mig så grovt att jag köpte en biljett för 100 spänn när jag är såhär pank.. Aja, man fårväl hoppas på det bästa.
Nu tänkte jag platta håret och sakta börja göra mig i ordning :)
Bild på kvällens outfit kommer sen och ni får ingen dagens för jag hade fula kläder på mig idag, haha!
Pusss

skolan.

Hello, nu sitter jag på samhällskunskapslektionen som är snart slut. Jag och Maral har varit skit duktiga och jobbat på as bra! Vi är klara med våran powerpoint presentation och hittat lite fakta och sånt.
Vill ni veta nåt roligt? Typ 20 minuter innan jag ska dra så lägger jag mig sängen och somnar -.- Vaknar typ helt panikslagen och slänger på mig en tjocktröja och cyklar till ulle, haha ! Jobbig start på morgonen...
Pusss

helg om typ 4 timmar ? .... :D

Haha, godmorgon ! Jag är taggad på helg, och jag orkar inte gå en hel skoldag till men som tur är så slutar jag tidigt idag :) Jag börjar nio idag så lite sovmorgon får jag men när jag tänker på att jag ska cykla i kylan får jag grov lust att bara krypa ner i sängen igen och sova lite till ..
Just nu håller jag på och sminkar mig och lyssnar på the fray ♥. Nu ska jag fortsätta med det, hihi.
Vi hörs i skolan, pussss

Sängdags nu.

Nu har jag duschat, bytt om till pyjamas och ligger i sängen och kollar på criminal minds! jag älskar den serien, alltid så spännande avsnitt! Snart ska jag borsta tänderna och sova :)
Jag antar att det här blir sista inlägget för ikväll, så godnatt folket!


Bild på miig och elsa min fru från i somras.

Pussss♥

redan torsdag?

Heej :) Jag har verkligen inte bloggat mycket idag men har inte riktigt orkat så då blir det så. Jag stannade kvar i skolan lite efter jag hade slutat, hehe. Men hade roligt sällskap så. Sen vid 4-tiden cyklade jag hem, och de andra åkte också hem. Nu har jag försökt fixa en ny header i typ en timme men den blev helt fuckad och ful så jag får ha den jag har lite till, haha.
Imorgon är det fredag och det är back2school party, i know. LAME! Jag vet inte om jag vill gå, det kostar 120 kr och jag har ingen lust och betala det så jag ska nog antagligen inte gå, det kommer säkert inte vara värt pengarna så.
Jag får se vad jag ska göra istället eftersom alla ska typ jobba där så.........
Just nu lyssnar jag på Jason Mraz och ska käka snart.
Ni får ha det så bra, pusss



engelska.. hm..

helluu, sitter på engelskan nu. Inte så kul, vi håller på med att göra om en bok till film! Vi hade historia prov tidigare idag och det gick rätt bra, men jag glömde en fråga som jag läst på hela morgonen, haha. Inte så lyckat ^^
Nu tog det här inlägget väldigt lång tid att skriva men jag har haft redovisning och rast nu, haha :)
Nu har vi samhällskunskap..
Pusss

hemma nu.

Hej bloggen och alla söta som läser :)
Nu är jag hemma, tog bussen hem från älskade loise för typ en timme sen. Jag åkte hem till henne efter skolan för lilla älsklingen har gjort illa axeln igen så hon har varit hemma från skolan hela veckan och haft tråkigt. Hon har varit väldigt saknad också, så det var skönt att träffa henne. Vi gjorde inget speciellt, pratade om allt som hänt och gick på jakt efter våra älskade cancerpinnar i kvarngärdet, hahah!
Snart ska jag börja plugga historia, hehe! Ska plugga i typ en timme, äta och sen plugga lite till nio för då börjar grey's och det får jag inte missa ;)
Aja, nu ska jag gå ner och hämta kakor (HAHA) och börja plugga :)
Pussss♥

ogillar rubriker!

HAHA, kommer aldrig på vad jag ska skriva för rubrik!
Sitter med brudarna här i naturavdelningen och lyssnar på håkan hellström. (Y) Snart börjar naturkunskapen och det kan suga pung och sen ska jag till lollo men det är lite osäkert för jag har inte pratat med henne :O :(
pussss♥

hejsna allihop

DANIELLE HÄR :D shabbe vet ej att jag har hennes data hiihihi så blir ett litet gästinlägg av MOI HÄR ;)
JAG ÄR JÄTTEHUNGRIG, fick en macka av Linda så nu är jag törstig... men har bara 4 kr :( fan :(
och fortfarande hungrig.. :( puss

onsdag.

godmorgon alla söta ! Jag blev skjussad av ulle i snöstormen imorse. Är det bara jag som tycker att det är lite för tidigt för snö?! Just nu har jag matte men jag har fastnat på ett tal och jag orkar inte räkna och jag är törstig!
Matten slutar om 35 min så jag ska försöka räkna lite nu..
Cya! Pusss



natti natti

Tänkte bara ett skriva ett inlägg till er innan jag säger godnatt. Jag har tvättat bort sminket och borstat tänderna och bytt om till pyjamas:) Såg ni desperate housewives föresten?! visst har det blivit spännande igen? haha :D
Ska nog sova snart, är sjukt trött och det har jag verkligen varit hela dagen. Så godnatt alla söta :*
en risig och sliten shabnam idag.
pusss på er.♥

jag låter bilden tala för sig själv!!!

HAHAH asså när man har tråkigt kan vara glad att man har riktigt roliga vänner!!

i want november.

Gash vad jag vill att det ska bli november nu! Massa roligt händer i november:
  • Jag fyller år den femte, sweet sixteen förfan! Det ska firas stort!
  • Min lillasyster fyller år dagen efter mig! :)
  • Två av mina bästa kompisar fyller år, vicki den sjuttonde och linda den tjugoåttonde.
  • New moon kommer ut! :D :D :D :D Den tjugonde kommer den ut på bio och då ska jag vara där och se den! Jag är så sjukt taggad!
seriöst titta, jag får rysningar bara av att titta på trailern! haha (a)
pusss

tråkigt.

okej, jag har inte börjat plugga än men jag orkar faktist inte. Jag har varit duktig och skrivit två uppsatser idag faktist! Så jag tänkte bara chilla ikväll, haha :)
Jag har inte många läsare och så men de som faktist läser min blogg tycker jag ska kommentera lite, för det blir mycket roligare att blogga då! haha (a)
pusss ♥

mätt och glad.

I'm home. Utvecklingssamtalet gick bra, läraren hade inte så mycket att säga och inte vi heller så det gick fort. Jag har ätit också och nu kollar jag på grey's fast nu tog det slut, haha!
Snart ska jag plugga lite historia och sen blir det massa tv ikväll.
Dagens outfit.
Paris linne från cubus
Lackleggings från BikBok
Vi hörs sen, pusss ♥

tisdag.

Tja bloggen, jag kände att det var dags att blogga nu eftersom jag inte gjort det på hela dagen. Jag slutade för typ en timme sen men jag har utvecklingssamtal klockan fem så jag tyckte att det var onödigt att åka hem. Jag hade lite sällskap nyss men de drog, fast det blev rätt skönt. Jag orkade inte med Staffans CS damp längre!
Nu ska jag fortsätta på svenska uppsatsen lite.
Vi hörs sen.
puss ♥

måndag.

Tjeena bloggen.
Jag kom hem för typ en halvtimme sen från stan. Jag var ju på katte idag och det var verkligen jätte mysigt. Det var skit härligt att bara vara med sara en heldag.
Sen gick vi ner till stan och var där två timmar, gick runt lite och kollade kläder och sånt :)
Klockan fyra på måndagar har jag hemspråk så jag cyklade till vaksalaskolan där jag brukar ha det och det hade jag i en timme, jätte kul verkligen.. not.
Nu ska jag äta nåt och sen börja plugga!
Mitt internet funkar inte på min skoldator så det blir ingen bild på dagensoutfit nu, kanske kommer upp sen.
Puss

mornin'

Idag ska jag inte till skolan, jag ska till min gamla skola, alltså katte. Jag ska hälsa på min gamla klass för jag saknar faktist dom :*
Här får ni en dålig bild på dagens outfit, det kommer en bättre sen.
jag vet att jag missbrukar min kavaj men jag älskar den :')
pussss

goodnight

Med det här inlägget säger jag godnatt och sov sött :)
bild på mig och sötis issa från igår :)
pussss, vi hörs imorn. ♥


I'm so tired of playin' love rollercoaster wit you
Cuz my heart can't take this drama you be puttin' me through
It goes up and down, round and round..

LYSSNA (Y)


home sweet home.

äntligen hemma säger jag bara! Kom hem alldeles nyss, jag och min syster åkte hem lite tidigare för vi orkade inte vara kvar så vi tog bussen hem. Det var faktist ganska mysigt på den hära fest grejen jag var på med familjen. God mat vare också! ;D
Jag måste skriva min svenska uppsats också. Åh, det orkar jag verkligen inte.. men men, jag får bita ihop och skriva den nu, eller jag börjar snart! haha (a)
Här får ni en bild på igårkvälls outfit också :) snackade i telefon med danii då så det är därför jag håller i en telefon, HAHA!
pussss på er folket :*

söndag.

Nu har danii åkt, vi gick på en kort promenad fast då började det regna så vi började gå tillbaka men sen skulle hon hem så vi gick till bussen, köpte lite godis och cola :) Hon tog bussen hem och nu är jag hemma. Jag ska snart iväg på en grej med familjen, jag orkar verkligen inte men måste för jag lovat mamma... Så ska bara fixa mig nu så hörs vi sen. Igår kvälls outfit kanske kommer upp innan jag åker, men bara om jag hinner.
min underbara vän som är sjuk i huvudet. :')
pusss ♥

trött och sliten..

Godmorgon, jag har varit vaken i typ en och en halv timme nu och jag somnade 4 igår, så jag vet inte varför jag är uppe ens.. Jag är sjukt trött och känner mig helt sliten. Danielle sover fortfarande men jag är hungrig så nu ska jag gå och väcka henne, haha :D
sexi mutthafucka som sover, hihi :*
pussss ♥

lyckad lördag, hmm?..

Det enda bra med min kväll var att jag var med Danielle. Jag och thilda och issa var ju här hemma tidigare ikväll och fixade oss och drog till gottsunda på fest för lille serhat som har fyllt år. Vi drog till lokalen där festen var och jag kan ju inte säga att det var nåt drag där, men vi stannade där ganska länge ändå. Vid tolv började vi gå till bussen och det tog typ en timme för oss att komma hem.. i kylan!
Nu är vi hemma och har ätit och suttit vid datorn ett taag nu. Fast nu ska vi typ sova.
Så ni får ha det bäst, pusss ♥

yoo!

Nu är thilly vanilly häär , vi har fixat oss, lekt med min webbcamera lite haha :D
Nu taggar vi till med musik! :D Issa kommer också hit och sen drar vi vidare mot gottsunda!
Ha en bra lördag nu, för det ska jag ha!
pusss ♥

lördag igen, nu kör vi! (Y)

nu har jag duschat men jag orkar inte ta mig upp ur sängen, lyfta på arslet och börja göra mig i ordning, hahaha! jag är lat och jag är trött, så det kommer ta en liten stund. HAHA. Ikväll är det ju fest som sagt, men det är inte säkert att det blir något så vi får se. Okej, nu ska jag börja göra mig i ordning.
pusss ♥

good mornin

okej kanske, inte good mornin då klockan är ett men jag har faktist varit vaken i några timmar nu. Jag har kollat på massa the hills avsnitt från den nya säsongen.  (Y)
Nu ska jag äta frukost, så jävla hungrig.
Vi hörs sen, pussss ♥

godnatt.

Tänkte bara skriva ett godnatt inlägg så godnatt, haha :)
puss på er gott folk, så hörs vi imorgon! ♥

jag har tråkigt (a)
ni får två bilder, den första är från nu och den andra är gammal. HAHA. som sagt, jag har tråkigt :')

lugn fredag.

Nu är jag hemma igen! Jag kom hem vid 5 typ och då åkte vi typ på en gång. Jag har varit på middag med min familj hos några vi känner. Det var väl lite lagom kul, eller det var ganska mysigt. Nu ska jag bara kolla på the fast and the furious som går på tv nu och ta det lugnt :)
Hann inte ta någon bild på dagens outfit och nu har jag redan bytt om till mjukisar så det blir ingen idag.
men ni får en bild från valborg!
Ha det bra, pusss ♥

efterblivna jävel!

fede är efterbliven! fede är efterbliven! fede är efterbliven! fede är efterbliven!

pluggplugg

Sitter i biblan nu med isabelle och gör lite läxor. Vi är så duktiga så, haha. Nej men, nu har jag iaf skrivit klart engelska uppsatsen om dödstraff. Nu ska jag köra lite parking mania, haha :D
Sen ska jag åka hem och sen vidare på middag hos några min familj känner, det kommer bli jätte kul. not.
Imorn blire fest med brudarna, hoppas det blir kul!
Vi hörs sen, puss ♥

Thilly-Vanilly hääääääääär!

wsuuuuup´s niggahs and nuggets!
sitter och Tchillar med mina homies här i smokingarea, solen steker brudar går med kort kort och det e STEEK (och lill.S fryser om händerna)
PEACE FUCKEEER´S

min fina älskling!

Här är en bild på min vackra älskling som är så perfekt som man kan bli, glöm aldrig det hjärtat!


dagens outfit.

 
Nu tänkte jag bara lägga upp dagens outfit lite snabbt.  :)
ha de bra, pusss ♥

sariiiiiiis

sitter och snackar med sariiis sötis!

sariiiiiiis

sitter och snackar med sariiis sötis!

at thilly vanillyy

halloj, nu är jag hemma hoos thillyy! Vi sitter och chillar med våra datorer, hihi. Människa göder mig också med gifflar och chokladbollar! Vi skulle plugga men det går inte såå bra, hehe.

MAT! :D


baby
Puss ♥

NATURKUNSKAP, BLÖÖÖ

Om tio minuter börjar naturkunskapen och det är inte najs, bajs på naturkunskap! Vi ska vara ute och plocka löv och studera naturen, haha!
Visst var ulles blogginlägg jätte braa :)

Ullis här!

Hej Shabbes blogg! Jag tänkte gästblogga lite här idag!
Idag har vi fått tillbaka våra matteprov, det gick bra för mig:) Sen har vi haft bild, jag gör ett kohuvud..
Nu har vi lååång rast, så jag fick för mig att blogga, men eftersom jag inte har någon egen fick jag låna Shabbes!
Jaja, vi har i alla fall bara naturkunskap kvar sen, och efter skolan ska jag träffa min kära vän Hanna, som har kommit hem från Grekland! Så jag förväntar mig att hon typ ser ut som en pepparkaka nu xD
Åhh, jag vill också åka utomlands till lite värme, Sveriges väder suger... Igår trodde jag seriöst att mina fingrar skulle åka av för det var så kallt!
På fredag ska jag och Vicki och även Selma tror jag se Fame på bio, den verkar sjukt bra tycker jag, så det är nått att se fram emot!
(Såhär ser det ut när jag ler med tänderna, haha)
Ha det bra! xoxo Ullis

mycket tv ikväll.

tjaa, Jag kom hem för typ en halvtimme sen från vicki. Jag drog dit efter skolan med elsa, vi gjorde inte så mycket, chillade bara. Jag har inte varit med henne på skit länge så det var skönt att bara snacka ut om lite saker med henne :) Jag har inget plugg så ikväll blir det chill och massa massa tv!
Nu ska jag gåå ner och ta en frukt och vänta på att ugly betty ska börja kl 8, sen börjar desperate housewifes och sen är det brothers & sisters! Haha, nu känner jag mig en tönt som ska sitta och kolla på tv hela kvällen men det behöver jag! (Y)
Pussss♥

slut för dagen.

Nu har jag slutat men jag sitter kvar .. igen. haha!
Men jag ska dra snart till vicki och äta kladdkaka:)
Pusss

tråkig dag!

Idag har inte varit kul alls, bara massa tråkiga lektioner. Just nu har jag spanska som kan suga pung, vi hade inte prov men läxförhör fast det har vi till varje spanskalektion. Lyssnar också på Erik Hassle som är fett bra (y) !
Nu kom det en snygging in i klassrummet också!! Nu blev spanska lektionen genast mycket roligare! hahah ! Maral fattar! ;D


Lyssna! (Y)
Puss

matte

Nu har jag matte och det är så jävla tråkigt! men jag har varit duktig och räknat jätte mycket idag. Lektionen slutar om 10 minuter och då har jag spanska som är ännu tråkigare -.- tydligen så ska jag ha ett oförberett spanska prov också, jippi!
vi hörs sen, dagens outfit kommer sen också!
Pusss


Å gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort. ...

jag saknar min fina danielle, jag träffar henne varje dag i skolan men jag har inte varit med henne på jätte länge och jag skulle verkligen behöva bara vara med henne.


snart helg igen:D eller? ..

Åh, jag vill ha helg, jag orkar inte skolan!
Idag efter skolan cyklade jag ner till stan för att jag har hemspråk på måndag, det är ju superkul. not.. Jag hade det till kl 5 och då cyklade jag hem, jag skulle träffa elsa men hon ringde aldrig mig? så jag cyklade hem. haha.

Har inte så mycket att skriva så jag lägger upp några bilder på dagens outfit :)


Med det hade jag mina älskade klackskor som jag fick orientera med på gympan idag -.-

måndag.

Hallu, jag såg nu att jag inte uppdaterat så mycket i helgen men jag har inte riktigt orkat plus att det har inte hänt så mycket heller ^^. Nu har jag historia och vi ska skriva om någon grekisk gud och det är boring!
visst är han sexiig?!


unt

vi var ju på UNT med klassen i onsdags och här är två bilder från då. :)

från vänster; louise, thyra och jag :)
underbara S1d. !
Puss♥

fredag.

heejsan, nu är jag hemma :)
Tänkte berätta lite vad jag gjort ikväll och såå. Jag åkte till thilda vid sjuu och gjorde oss iordning lite och sen åkte vi ner till stan och träffade maral och och elsa och lite annat folk. Sen drog vi vidare till flogsta på "fest", asså det måste ha varit årets tråkigaste och pundigaste fest! Så jävla tråkig fest fullt med keffa människor och där blev det lite slagsmål med största horan. Så jävla äcklig bruud, största "dessiekissiepaow" wannaben! Sen åkte vi till stan igen, isabelle och isabelle åkte vidare till någon fest men vi pallade inte åka dit så vi luffade runt lite och då åkte maral och elsa hem till sig själva och jag och thilda väntade på stiven och några, de kom och hämta oss med bilen och då skulle de till sävja så jag hoppade av på en gång och gick till donken, jag köpte två cheeseburgare och väntade på bussen. Och nu är jag hemma:) Puss på alla söta jag var med ikväll! ♥
snygga brudar på stan!
bruudar på grymt tråkig fest! vi kände inte ens att det var värt att ta av oss ytterkläderna och skorna, HAH!

nu är det dags för freeeeeedagsmyyyyyyyyyys!

woho, fredag igen! :D
Slutade halv ett idag och då åkte jag ner till stan och träffade sara, det var så jävla länge sen jag hade träffat henne så det var dags nu! Sen träffade jag thilda och isabelle så var jag med de ett tag och sen cyklade jag hem.
Ikväll ska jag ut med brudarna, har ingen aning om vad vi ska göra och så men det blir säkert kul ändå :)
Puss ♥

godnatt.

hellu. jag tänkte bara säga godnatt nu, inte för att jag ska sova men kommer inte blogga nåt mer idag. Jag ska till katte imorn och hälsa på alla söta där, det ska bli roligt :). Om tjugo minuter börjar criminal minds och då ska jag kolla på det! SÅ JÄVLA BRA ! (a)
Nu kommer några bilder från igår och idag:)
fin bild på snygg linda!
en bild på moí från igår.
och sen en bild på dagens outfit men jag såg nu att jag ser lite drogad ut på bilden, haha men det får duga!
Puss och godnatt! ♥

tjolahopp!

Idag har jag inte bloggat nåt men jag har inte riktigt orkat så. Kom hem för typ en timme sen från stan. Jag var på UNT med klassen och det var väldigt kul! :) Vi skulle göra våra egna framsidor och min grupp var ju såklart bäst! :D Sen gick jag ner till stan med linda och thilda fast thilda drog på engång, så jag och linda gick och fikade på storken och där träffade vi lollo baby och hennes kompis och sen drog de och då kom elsa älskling och vi satt och snackade ett tag, sen skulle elsa dansa, linda träna och jag hem så då splittrades vi :)
Trevlig dag dååå, Nu ska jag ringa sara och sen lollo. Sen blir det TV ikväll :)
Puss ♥