say goodbye

Haalloj!
jag tänkte bara skriva att jag byter från blogg.se till devote !
min nya blogg - shaabbs.devote.se 


haha, jag säger farväl med en sexig bild på mig och min fina vän linda från i somras när vi var på gotland!

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


gammal bild



Dan före dopparedan nu då! Julafton imorgon! Det ska bli jätte mysigt :)
Jag kom hem för typ en och en halv timme sen från elsa. Jag sov hos henne igår och det var jätte mysigt. Vi såg film med några söta :) Imorse när jag skulle hem hade jag ingen lust att först ta tvåan till stan och sen ta sjuan hem till mig så jag bestämde mig för att promenera hem, det var ganska skönt faktist.
Nu sitter jag och här och lyssnar på min älskling - håkan hellström!


b ä s t !


vad händer? :)

Hola guapas!
Nu är jag hemma hos elsa, vi ska chilla här ikväll :) Snart kommer några och vi ska bara kolla på film och ta det lugnt. Njuta av att vi äntligen fått lov!
Nu ska jag göra nånting, har suttit vid datorn typ hela dagen! hahah :*

Lovely!







i should be sleeping right now..

japp, jag borde faktist sova just nu men jag är inte klar med naturarbetet och orkar verkligen inte skjuta upp det nåt mer så jag ska bli klar med den ikväll!
iaf, så sitter jag här med min älskade skoldator som vi äntligen får ta hem nu! så jävla skönt, nu slipper jag våran tröga, fula stationär (a) höhö.
Juste, asså min älskade mamma är så trög. Hon tog min hem nyckel imorse för att min bror hade tagit hennes. Så hon fick min bara hon var hemma när jag kom hem så, hon ba ja självklart, jag är hemma efter fyra. Så när jag kommer hem halv 5 idag så är det INGEN hemma och jag har ingen nyckel. Så smsar jag henne och frågar vart hon är, så får jag svaret, oj, jag är i malmaskolan, din lillasyster har skolavslutning. Förstår ni att jag fick damp?!
Men som tur var susan hemma så jag gick till henne och hade kul (:

Nu ska jag ropa på my bigsister så får hon komma och hjälpa mig med mitt arbete (a)
K I S S E S

sista skoldagen för året då!

Gaash va skönt, nästa gång jag har lektioner (förutom idag då) blir nästa år! Galet najc !
Idag börjar jag 10, så det är också skönt.
Nu ska jag äta frukost, cya! ♥


zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup?

hmm, som rubriken lyder, zup? :D
Själv har jag klarat mig igenom ännu en tråkig söndag i mitt liv.


  • Städat rummet - check!
  • Tvättat - check!
  • Skrivit klart rymdarbete grejen - not check, fan. jag har inte ens börjat.
  • Tagit det lugnt, vilat - check!

Nu är det blood diamond på tv med zuper zexiga leonardo dicaprio. Jag sitter och kollar lite på den samtidigt som jag håller på med datorn.
Juste, min syrra kom nyss och sa att Brittany Murphy is dead. :O Wtf, helt random men rip.


zexy chics.


when you loved the one who was killing you, it left you no options.




don't worry, be happy!

Tjohopp, jag är trött så jag orkar inte skriva ett långt inlägg. Jag skrev nyss en svenska novell på typ mindre än en timme, så har fett ont i ögonen nu för jag har stirrat in i dataskärmen för länge.
Nu tänkte jag kolla på Eurotrip tills jag somnar vilket jag kommer göra väldigt snart!
Goodnight folks!

2012 , could it be THE year?

Zuuuup (: Jag kom nyss hem, eller för typ en timme sen.
Jag träffade saris efter skolan idag, det var mysigt. Min lilla älskling var lite grinig idag men jag tror att jag gjorde henne på bättre humör :) Sen vid fem gick en hungrig shabnam till bion med linda och mötte upp resten av klassen. Dam dam dam , gissa vilken film vi såg? 2012. Höhö, den var ganska bra faktist, men jag tror faktist inte på att jorden kommer gå under då. Vilket är lite tråkigt för jag blev fett taggad på jordens undergång! HAHA
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, så that's all for me !
K I S S E S

movietime

Nu ska jag kolla på the perfect man som är på trean, hihi!
sjukt gulliga ben feldman som är med i filmen !

onsdagsmys ♥

Heey på er!
ojj, nu var det två dagar sen jag bloggade sist.. hehe ooups!
Jag har tråkigt, jag har seriöst jätte tråkigt verkligen... Jag vill äta men det finns inget gott hemma, så tummen ner för det!
Idag var en bra dag, slutade klockan 12. Det var galet najc. Då käkade jag med brudarna och sen var jag kvar i skolan ett tag. Efter ett tag tog jag bussen ner till stan, träffade en trött men wonderful loise. Vi drog till henne, drack varmoboy och gick ut med hennes doggy. Sen gick vi till kvarnen och hämtade ut hennes nyårsklänning! Som var skiiiiiiiiiiiit fin. Sen gick vi runt litee och hittade en nyårsklänning till mig, men jag är inte hundra än. Vi får se hur det blir. And *trummvirvel* ......... now i'm here. höhö och har jätte tråkigt.
Det var min dag iaf :) ♥

 


ni måste ju erkänna att jag har fett sexiga tofflor!


When i get older, they'll call me freedom.

Jag skulle bara skriva att jag saknar min kära storasyster som är bosatt i malmö. Nästan hela höstlovet spenderades hos henne i skåne och det var ganska så underbart. i m i s s y o u


Let me be the one to give you everything you want and need.

 



Heey gott folk!
Måndag dårå, ny vecka! Sista skolveckan på 2009 har nu börjat! Nästa tisdag får vi äntligen lov och jag kan säga att det är efterlängtat som fan.
idag var det riktigt skönt i skolan, två lektioner bara! Först idrott som var väldigt rolig för typ första gången(?!) Sen håltimme från historian, lunch och sen hade vi information om valen till tvåan istället för media och det är alltid bra! höhö och sen svenska och slutade jag :) Då åkte jag ner till stan, hade hemspråk och sen träffade jag lollo älskling. Bruden är taggad som fan på nyår, haha!
Sen har jag bara chillat hemma, snart ska jag läsa min bok och skriva klart frågorna och sen sleepa tidigt, i hope.
K I S S E S

I miss you so bad, i can't sleep.

Nyduschad och fräsch är jag nu. Ligger i sängen och kollar på pay it forward. Snart ska jag läsa lite och sen sova. Så jag ska stänga av datorn nu. Smell ya lateer, goodnight! ♥


Te amo.

Jag har överlevt ännu en tråkig söndag and it feels kinda good! haha. Jag har inte gjort ett piss idag, höhö. Bara degat och kollat på tv. Det var en sak jag absolut var tvungen att göra idag och det var att plugga. Tror ni jag gjorde det? Nope, inte ett dugg. Men jag ska läsa klart min bok ikväll har jag bestämt.
juste, ni som inte har något att göra tycker jag ni ska kolla på filmen som går på femman, den började precis. Den heter Pay It Forward, den är så sjukt bra! Watch it! :*
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs lateeeeeeer ♥


Såhär ser jag ut för tillfället, lovely glamorous sundays!


They call me heart breaker, i don't wanna deceive you.


Med den här låten säger jag godnatt my dear friends. Jag är så trött så jag kommer nog däcka vilken sekund som helt.
l o v e


My soul is crying, without asking why.

Seg lördag och det känns inte bra, jag brukar vara på topp på lördagar men inte idag och det känns verkligen inte bra. Jag tog en liten promenad till svampis i snön och hälsade på danielle, christian, christopher och martin som käkade pizza på pizzerian. Där satt jag en liten stund och var allmänt flummig och sen gick jag till ica, handlade lite och gick hem igen.
Nu ska jag kolla på bilar, barnfilmen alltså!
Hoppas ni har en trevlig lördag! ♥

kalas blev det

Gårdagen var minst sagt lyckad. Man får tack gustav och alla andra också för en trevlig fest.
Kvällen började med att jag bråkade med mamma så en sur/irriterad/arg shabnam lämnade sitt hus och tog bussen till the city. Där mötte jag upp min kära vän loise, vi degade lite och sen tog vi bussen mot fyrishov. Vi kollade på matchen och jävlar vilken stämning det blev på slutet, mycket skratt blev det med min darling och ja, det blev även vinst för uppsala!
Där var lite annat folk också som skulle med till malmabacke, men de skulle göra något så jag och loise tog bussen till malmabacke själva men på den bussen var det ganska många som också skulle dit. När vi kom fram började festen, pojkarna var stiliga med skjortor och slipsar och tjejerna var snygga som fan med sina hattar! Alla var glada, fulla och dansade förfullt! Så fortsatte det till klockan ett ungefär och då började jag sakta med nyktert gå hem.

Calles bilder, jag hade ingen kamera med mig så.






Idag mår man inte lika bra, hmm. Undra varför?
Nu ska jag försöka göra något vettigt.
l o v e ♥


Har jag bränt mig?

Hmm, jag kliade mig nyss på magen lite och det började det svida som fan.. Jag solade ju tidigare idag så jag har kanske bränt mig lite grann? :o Usch, ont gör det iaf (a)
Nu tänkte jag sova, är så himla trött och jag pallar inte försova mig och stressa som fan imorn så jag ska nog gå och lägga mig.
Sleep tight

min älskling har gjort en ny film!

Rubriken säger väl allt? Min fina älskling är med i en ny film och den verkar skit bra och jag måste se den och den kommer ut nästa år!




l o v e

Countdown ..

Nu är det 14 dagar kvar till julafton och 21 dagar till nyårsafton! Jag är så jävla taggad inför nyår men även skit stressad, man vill att allt ska vara perfekt! Klänningen, skorna, accessoarerna, sminket - ja ALLT!
Jag har inte ens köpt några julklappar än.. jag kommer väl springa runt på stan dagen innan och köpa till alla.. hehe,som vanligt (a)
Idag solade jag också, första gången på läääänge nu! Jag blev ganska brun faktist men inte i ansiktet, jag blir aldrig det så jag måste ha smink året runt! Sen åkte jag hem och chillat!
Ikväll måste jag läsa ut en bok som vi läser i skolan, Ett öga rött. Den är sjuukt dålig och tråkig! Så det går lite segt..
Men nu ska jag kolla om min kära syster är hemma och om hon är det så får hon gå till ica med mig och köpa en sak.. Ni får inte veta vad! MOHAHAH FEEL THE PAIN! okej, jag skulle köra lite dessie stil där men jag skojade bara (:


haha, psykos bild. ENJOY!
oj, nu blev det långt! hehe, pusssss ♥

jahapp.. disapointed.

Men åååååååååh, det är ingen grey's. Det är the real housewives of New jersey istället... KUL !! Pallaaaaa... Aja, då får jag väl kolla på in her shoes som är på trean nu istället :)


I don't know what you do but i love you.


Chris brown feat. Ester dean - I love you

Shuuue bre mina kära läsare! :D haha!
Det är onsdag, klockan är nio och jag måste plugga MEN jag orkar inte. Seriöst, jag orkar aldrig plugga längre.. Inte bra! Men annars så mår jag bra! Snart helg igen och det ska bli otroligt skönt och najc!
Nu börjar grey's så det blir att kolla på det!

  
Varför kan inte alla läkare som jobbar på akademiska vara så här snygga? (a) haha
Pussss ♥


Everybody see's it's you, well I never wanna lose that view.

Sitter just nu i sängen och lyssnar på min favorit låt för tillfället, Crawl - Chris brown
Jag ska snart iväg med bussen till the city för att möta upp Dani och sedan klockan sju är det lusserock (?) Min skola har en liten konstär grej på grand, haha! Det ska bli kul. 
Jag tog nyss några bilder på dagens outfit men hittar inte sladden så jag laddar upp dem senare ikväll. 

 
Jag just nuuu, där ser ni lite av vad jag har på mig också, haha (Y)
Pusss
♥ 

Call it love, call it lame, call it joy, call it pain.

SHUEE BRE! ♥
hihi, hej bloggen!

FAAAAn va tiden ska gå fort nu för tiden då. Klockan är redan halv elva. BLööö .
Aja, chill dag idag förutom min sugiga morgon. Vaknar extra tidigt för att jag ska duscha på morgonen och sen ska jag självklart vilja platta håret så jag gör det i typ en halv timme, haha! Så när jag är på väg till skolan kommer jag ihåg att vi ska åka skridskor på gympan. Så då fuckas hela mitt humör.. Det gick verkligen inte bra för mig iaf, jag ramlade ett x antal gånger. Sen började det regna också så ja, så jag låg på isen och typ gräät och skrek att jag strejkade från gympan, haha okej kanske inte riktigt så men ändå! Det var inte kul !!!!!!!
Sen rullade dagen på som vanligt. Sen hemspråk och sen stan med mi chicas.


höhöhö, jag på iseeeen :)

Japp, det var i stort sett hela min dag :)
Nu ringdee loise så jag ska prata lite med henne :)
Pusss ♥


I don't really trust myself truly

Ja, jag lever. Deprikväll som började jävligt bra men sen sket det sig.
Nu ska jag sova, jag skriver imorgon.

You said it once, said it twice, that it hurts but I do it again.

Heey bloggen, jag känner att jag har börjat uppdatera sjukt sällan nu för tiden men jag har inte särskild mycket tid. Den lilla tiden jag får över när jag inte pluggar/är i skolan går till mina kära vänner.
Idag efter skolan så skulle jag sitta kvar och skriva lite på min historia uppsats så jag och några satt i biblan men tror ni att vi pluggade mycket eller? Nej för det går inte med tre överkåta killar som inte kan låta varandra vara i fred och en överkåt tjej som babblar 24/7 om att hur underbart det verkar vara att ha sex med snygga kändisar och en super flummig tjej som sitter och garvar hela tiden! HAHA jag vet, mina vänner är speciella, underbara men speciella!
Så jag åkte hem och vid åtta började jag skriva på min historia uppsats och nu är jag typ(?!) klar med den. Jag ska bara skriva lite till imorgon men jag behöver lärarens hjälp med en fråga.

Nu är jag så sjukt trött så jag ska bara byta om, tvätta bort sminket och sova.
 
haha, så här kul hade jag med boken läkekonstens historia (Y)
Sweet Dreams ♥


One minute you act like you like me and then the next you don’t.

Hola Guapas !
Shit, klockan är redan halv elva! Är det bara jag som tycker att tiden går sjuuuuukt snabbt på vintern? På tal om vinter så fick jag värsta vinter känslan första gången det här året. Frost överallt och minusgrader. Inget jag blir glad av precis men ändå lite mys. Jag ska plugga lite historia snart för att jag har förhör på typ sex frågor om medeltiden imorgon, kul.. jätte kul!
Jag sitter och knarkar en underbar låt som jag upptäckte idag, jag hade hört den förut men idag lyssnade jag på texten och den var helt underbar så tack linda för att du fick mig att lyssna på den !
Nu ska jag plugga historia, vi hörs.
Ciao ♥

How do i breathe without you here by my side?

Jag har verkligen skit konstiga sov vanor har jag märkt, hela förra veckan somnade jag jätte tidigt och då menar jag verkligen jätte tidigt. Men igår kväll somnade jag inte förens halv 2 - 2. Nu är klockan 12 och jag är super pigg, skulle kunna springa 50 varv runt mitt hus eller nåt! haha.
Jag har iaf tvättat bort sminket, borstat tänderna och städat rummet. Good girl (Y)
Nu ska jag ... göra nånting iaf, orkar inte sitta vid datorn längre. Jag kanske ska läsa lite i Breaking Dawn eller nåt?
Sweet Dreams, kiss ♥

 

And my heart used to be cold 'til your hands laid on my soul.

Heey !
Tidag idag och alla vet ju vad det betyder, TV-kväll haha! Först är Ugly Betty sen Desperate Housewifes och efter det är det Brothers & Sisters. Men jag ska försöka börja på mitt arbete om pesten ikväll.
Juste, igår när jag var hos Thilda så hyrde vi Rosa The Movie och jag fick massa minnen från när den filmen var ny och jag och en kompis var och såg den på bio och att jag blev helt kär i Ville som spelar hennes kille. Plus att jag, Linda och Elsa såg honom på båten till Gotland i somras, snygg var han fortfarande men vi skämde ut oss rejält då vi inte hade sovit nånting på hela natten och var helt sjukt flummiga! HAHA , men det var kul iaf ! :D

 

 

 

haha, jag är inte bra på att seriösa bilder men en seriös blev det (:

Oj, nu blev det långt. Vi hörs sen!
Pusss ♥