träning förfan!!!

nuuu kör vi, nu ska jag träna för första gången på typ tuuusen år, hahaha! vi får se hur det går.... hehe. Men det ska nog gå bra, jag har ju linda och vicki med mig så de får peppa mig! :D



BORT MED FETTOLÅÅÅREN FÖRFAN, NU SKA DET BRÄNNAS FETT! :D:D

snyggingar!




elsa snygging


dagens outfit.

här kommer dagens outfit, haha !

 

naturkunskap

ska snart ha naturkunskap och det sugeer bajs!!! men det blir ju rooligt när man kan sitta och söka på snygga killar! :D:D:D





skoooolan.

tjaaaaaa, nu är jag i skolan. Kul att alla ettor sitter i A-torget så det är helt fullt här. haha.
Hade matteprov nyss och det gick ganska bra, men jag vågar inte säga att det gick bra för alltid när jag säger att det går bra på prov så får jag ig, haha ! :D





visst har jag snygga klasskamrater?! :D:D

goodnight.

hallu, tänkte bara säga godnatt. Idag gjorde jag ingenting, pluggade ganska mycket tillslut så hoppas det går bra på provet imorn men matte har aldrig riktigt varit min grej så vi får se hur det går.
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova :) 
Puss och godnatt! ♥

ledig.

tjooolahopp :) Idag är ju jag ledig för att alla har utvecklingssamtal och ingen av mina föräldrar kan så då är jag ledig hela dagen.  Men det blir massa plugg idag så det blir ingen *ta det lugnt och se på film dag* Jag måste äta frukost också för det har jag inte gjort än, hehe så nu ska jag göra det, men vi hörs sen.
PUSS!


två bilder från igår när jag cyklade hem från linda.

nu är det höst. på riktigt.

Hej, jag kom precis hem från linda. Det var ju skit kallt ute och det är typ mörkt nu?!? och då är det ju höst, aah mysig årstid men jag vill ha sommar, sol och värme! Aja, jag och linda åkte hem till henne efter skolan, åt lite och bakade kladdkaka och hade mysigt :) Sen kom vicki också och nu skulle de åka iväg och gymma också, hehe undrar hur det kommer gå för linda, hahah! xD.
Imorn är jag ledig förutom att jag har utvecklingsamtal klockan 4. Så då ska jag plugga mycket matte, jag ska försöka plugga lite ikväll också men ikväll måste jag också göra samhällskunskapsläxan som jag hade totalt glömt bort.
Nu kommer lite bilder från dagen :)
Linda med sin kända tunga !


snyggingar? - hell yeah!


ooooja, jag vet att du vill ha!



och så avslutar vi med en bild på moí.



Ha det bäst, puss! :)

school.

shuuuu, nu är jag i skolan och har media. Det är inte så kul, haha. En liten kille med polisonger är här för att prata om tidningar och ger oss massa tråkiga tidningar som vi ska läsa -.-
Och nu skämde linda ut mig och sa att jag ville läsa om sex, haha, men det är ju alltid intressant. HAHA.
Den här lektionen slutar halv två och sen har vi svenska och sen slutar vi och då ska jag till stan och ha hemspråk.
PUSSPUSSSPUSSSPUSSS!


vill ha. ge mig.

Jag har tröttnat på min garderob, jag vill ha nya kläder! Så nu när jag får mina pengar på onsdag ska jag shoppa lite :) Då ska jag nog köpa dessa tre plagg från ginatricot!


movietime.

Nu har jag precis ätit så jag är skitmätt just nu, haha! Och så har jag kollat på one tree hill och priviliged och jag måste säga att one tree hill är typ världens bästa serie! Det är så sjukt bra and i love it! (a)
Jag började kolla lite på världarnas krig som började klockan åtta men shit vad den filmen verkar dålig, haha så jag slutade kolla men klockan nio börjar hitch och då ska jag se den.
Jag skulle ju plugga men det blev inte så mycket av det, öppnade matteboken, kollade lite om jag låg efter och så men det gjorde jag inte, jag låg ganska bra till egentligen :) Så då gör det nog inte så mycket att jag inte pluggade idag, hehe.
en härlig bild på mig och mina brudar från i våras :)

hellu.

halloj, klockan är 20 i 5 och det är söndag och jag har fortfarande inte öppnat matteboken. Aja, får väl börja snart för på onsdag har jag prov. Idag vaknade jag klockan 2 och det är det bästa med helger och lov för man kan sova hur länge man vill! Sen när jag skulle äta frukost ringde elsa mig och sa att hon var i norby och undrade om hon kunde komma hem till mig en stund och det kunde hon såklart! Stackarn hade glömt sin mobil på den hära festen i lördags så hon skulle träffa en kille som skulle lämna tillbaka den till henne men han var och gymmade då så kom hon till moi. Hon hade jävligt mycket att berätta så vi pratade och sen kollade vi på idol och sen drog nu för typ en halvtimme sen.
Idag ska jag inte göra nåt alls, bara ta det lugnt och njuta av sista helgdagen! Nu ska jag hitta nåt gott att äta och försöka plugga lite samtidigt som jag kollar på de 2 sista avsnitten av grey's från förra säsongen.
Puss.

home.

halllu, nu är jag hemma igen. Först var jag på den här födelsedagslunchen, det var mysigt. Jag och nadia satt och roade oss i soffan med våra härliga danser! Sen fick jag skjuss in till stan, där träffade jag två söta,saknade tjejer lollo och sara och fede då, haha :) Sen kom några av fedes kompisar och då drog vi till det hära tivolit som var skit tråkig, så vi drog till stan igen och sen till nåt internet café för killarna skulle nattgibba, haha! Sen drog vi runt lite fram och tillbaka och sen orkade jag inte vara kvar och frysa så nu är jag hemma :) Alltså en ganska värdelös kväll, haha men tur att jag har underbara vänner som gör en tråkig kväll ganska rolig ändå.
Nu ska jag byta om till pyjamas och krya ner i sängen och kolla på tv.
Imorn är det söndag och då är det plugg som gäller,sen skola på måndag då.
Puss och godnatt.

lördag.

godmorgon! Nu har jag duschat, torkat håret, plattat håret, sminkat mig och klätt på mig, haha. Så nu är jag klar, ska ta bussen till stan om 20 minuter. Där ska jag träffa systern min och sen ska vi åka vidare till sväja där vi ska på födelsedagslunch hos en vän.
Hinner inte lägga upp någon bild på dagens outfit men det kommer sen när jag är hemma igen.
Ha en trevlig lördag, för det ska jag ha :)
Puss

sjuttielfte gången gillt, i guess.

Hehe, nu kör jag igen. Jag ska börja blogga igen, och den här gången ska jag fortsätta och inte lägga av efter typ någon vecka.
Den här dagen måste nog ha varit en av de tråkigaste i hela mitt liv. Jag har inte gjort ett piss idag, jag har bara varit hemma hela dagen och det suger! Kvällens planer var att jag skulle på fest med sköna människor men det ville inte huvudet eller magen. Jag har haft så sjukt ont, både i huvudet och magen så det fick bli en hemmakväll.
Aja, nu ska jag äta choklad, dricka cola och kolla på film :)
Imorgon är det lördag och då ska jag vara med älskade loise och några till :)
Pussss på er!