Minnen med mina underbara vänner!

 








Jag älskar er ♥


Where were you, when everything was falling apart?

Då vare måndag igen då! suck.. Jag är redan taggad på helg ! haha. Jag är ju ledig idag från skolan så det är ju alltid något. Jag ska nog dra till Thilda snart, vi ska plugga har vi sagt men får se hur mycket vi får gjort, höhö.
hehe, ooups , såg att jag har spillt nutella på mina mjukisbyxor.. HAHA ! Kleeeeeetigt
Okej, haha aja. Ha en bra måndag ! ♥

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


bild från igårkväll (:

Nu sitter jag här igen och gör inte så mycket, är mätt som en gris efter att ha ätit typ hela dagen! Jag tänkte ta det lite lugnt här vid datorn en stund och klockan nio börjar troja! Jag älskar den filmen, Brad pitt är ju så sjukt jävla snygg i den filmen! Tummen upp för det!
Vi hörs sen! ♥

Let your soul gravitate to the love y'all

aaaaaaaaaaaaaaah, galet snygg kille med underbar sångröst och skitsnygg klädstil.




And I know karma's gonna get me back for being so cold.

Heey gott folk!
Första advent idag och vad betyder det? Jo, att det är jul snart! Jag kommer tyvärr missa fyrverkierna på slottet för jag ska få gäster här hemma så jag måste vara hemma. That sucks!
Igår somnade jag inte förens 4 på morgonen och vaknade sent idag! Sen har jag inte gjort så mycket. 

 
sexy lady! HAHA
Pussss ♥


Shawty's like a melody in my head, that I can't keep out



Här sitter jag framför datorn klockan 2 på natten, lyssnar på håkan hellström, snackar med loise älskling och hjälper henne med bloggen. Dagen har gått fort som fan men det gör inte så mycket för jag har ändå två lediga dagar kvar, är ledig på måndag för min skola har resursdag för alla ig-barn.
Ikväll var jag på nyårsgrej med min familj och det var jätte tråkigt så jag drog därifrån vid tio och träffade lollo, vi gick runt och luffade och snackade om allt! Sen åkte jag hem vid tolv och sen dess har jag inte gjort så mycket.

 

Igår började kvällen med att jag åkte ner till stan där jag skulle träffa danielle. Hon var på storken med Erani och Zoe när jag kom ner till stan så vi satt där i typ tio minuter och sen träffade vi Danne och Markus och tog bussen till fyrishov där vi träffade andra underbara människor och kollade på matchen, tyvärr så förlorade vi men det var kul ändå. Sen tog jag och elsa bussen till micke där han, acke och deras kompis var med thilda och issa. Vi chillade där lite. Sen tog jag, elsa och thilda bussen till valsätra och där var det party. Det var jätte kul även fast jag inte var så taggad, fast festen tog slut redan vid 12 men sen chillade alla ute lite och sen vid 1 gick jag och thilda hem. Så, det var min fredagskväll, det var roligt och mysigt som fan!


en random bild från festen, haha :)
Nu ska jag bara fixa loises header och sen ska jag nog sova, så puss och godnatt! ♥


sweet dreams precious

Det här är bara ett tråkigt godnatt inlägg haha, ganska sucky med tanke på min dåliga uppdatering. Jag är så himla trött just nu så jag kommer somna vilken sekund som helst. Jag har iaf haft en väldigt bra fredag och jag ska berätta vad jag gjorde ikväll men det får vänta till imorgon.


 

  

 
haha, jag gäspar på sista bilden om ni inte fattade det (:
Goodnight ♥


you just have to love them!



HAHAHA :D

who's bad, i'm bad.

yes, i'm bad. jag borde plugga men nej, det sket sig.
nu är jag sur. haha. aja, det var bara det jag skulle skriva.
hejdå. haha.

You'll learn to hate me, but still call me baby.

good evening sunshines.
Här sitter jag i min kära systers rum då jag själv inte har någon internet sladd i mitt rum - which sucks. Humöret är inte så himla bra heller, trött som fan, huvudvärken börjar komma tillbaka och det är BARA måndag. Jag vill ha helg nu! Plus att jag är super stressad, har jätte mycket i skolan och dagarna är alldeles för korta för att man ska hinna/orka med allt.
Haha, jag märker att när jag väl bloggar så klagar jag bara om min vardag. Så från och med nu blir det bara happy thoughts i bloggen. Nu ska jag kila ner och kolla om min mami har lagat något gott.



 
 


The absence of him is everywhere I look. It's like a huge hole has been punched through my chest.

Åh, jag har glömt och säga att jag såg underbara New moon igårkväll. Den var helt underbar, haha. Jag kan inte förklara hur bra den var, så fort den kommer ut på dvd ska jag ladda ner den och se den om och om och om igen! Ni måste se den för att förstå hur bra den var!
I love you. You're my only reason to stay alive... if that's what I am.

asså.. i'm speechless...

Jag klickade in på lindas blogg nyss och såg att hon hade laddat upp en videoinlägg på "AmandaVarDet". Asså seriöst, vilken sjuuuuuuuuuk människa. Jag kan inte ens beskriva henne med ord, ni får kolla själva. Tänk er en gris med massa lera i ansiktet som säger: mmm , ahh , mmm, mmm , mmm, var tredje sekund!


tonight's gonna be a good night

It's saturday night and i'm headin out. haha, egentligen är det ju fortfarande dag men det är mörkt ute så då känns det som att det är kväll. Ikväll ska några nära vänner fira vicki och hennes kompis.
Det ska bli super iaf, eftersom jag var hemma igårkväll och gjorde absolut ingenting. Eller jag sov, jag kom hem vid tre och min migrän dödade mig, kollade på one tree hill och sen somnade jag och vaknade typ idag? hahah.
Nu ska jag klä på mig och fixa håret för just nu sitter jag i mjukisbyxor, helt osminkad och med fyra flätor i håret. HAH
Ha en bra kväll! ♥

I got soul, but I'm not a soldier

The killers spelas just nu på spotify, jag sitter i sängen med datorn, jag har inget jag måste plugga. Så här bra har jag nog inte mått på ett bra tag, jag gillare.
Engelska provet gick också ganska bra, tror jag (?) Jag borde egentligen inte säga så för alltid när jag säger att det har gått bra för mig på ett prov går det åt helvete.
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte hem vid halv fem från skolan och sen dess har jag tagit det otroligt lugnt och det var så jäkla skönt och just idag kändes det helt underbart att inte göra något.



 


Someday i have to wake up, this nightmare killing me

I know, dålig uppdatering. Men ibland så orkar jag faktist inte, jag kom hem klockan nio igår och då hade jag ingen lust att blogga. Min blogg, jag bestämmer. Idag har jag inte gjort mycket iaf, åkte direkt hem från skolan. Lyssnade på gamla låtar och då började jag tänka på gamla vänner. Fick lite flipp då och blev otroligt depri så jag gick på promenad med min underbara syster och blev på lite bättre humör.
Jag tror inte att jag kommer uppdatera något mer idag, känner helt enkelt inte för det.
jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

15/11-09

Varför ska söndagar alltid vara så sega? Det enda bra med söndagar är att det går massa repriser på tv på dagen och sen senare är det one tree hill och gossip girl! Imorgon är det skola igen, är det bara jag som tycker att helgerna går skit fort?
Det här inlägget har typ tagit mig en halv timme att skriva så jag antar att jag inte har så mycke att säga!
Pusss


if your heart is nowhere in it, i don't want it for a minute

Oj, klockan är redan 11, dagen har gått rätt fort även fast jag inte gjort något! Börjar bli ganska trött nu så funderar på att stänga av datorn och gå och göra mig redo för sängen. Det har regnat hur länge som helst idag men det är mysigt med regn ibland, iaf när "dega hemma hela dagen" dagar! :) haha.
Jaja, vi hörs imorn gott folk !

   
sweet dreams


Some days I feel broke inside but I won't admit

Jag känner mig som en no-lifer som sitter hemma en lördagskväll när jag egentligen kan gå ut och ha kul, för huvudvärken börjar försvinna. Men nej, ikväll ska jag vara hemma och dega, det är skönt! Christina Aguilera spelas på spotify och jag läser massa bloggar, ganska awesome. Just nu saknas det bara en feeet chipspåse och lite läsk, hmm should i? Hehe, funderar på att ta cykeln på en snabbis tur till ica och köpa lite gott? Orkar jag? naah, jag skippar det ikväll.


xoxo / S

A material girl in her own world can't even see the things she's missin'

Godmoooorgon eller? Klockan är fan fyra, det är redan mörkt ute och jag har inte ens riktigt vaknat upp .. Det kan nog bero på att jag vaknade vid ett och då fortsatte jag att kolla på the notebook som jag hade börjat kolla på igårkväll! Sedan käkade jag lite frukost och kollade på ett program om ungdomar med anorexia, och det var så jäkla sjukt. Det var en liten tjej som var åtta år och svälte ihjäl sig själv?!?!? Seriöst, 8 år!! Helt sjukt, hon vägde typ 19 kilo ... Det var lite sorgligt iaf. jag kan inte säga att jag aldrig klagar på min kropp, men jag svälter inte ihjäl mig för det. Jag skulle aldrig gå så långt!
Aja, iaf. Jag skulle träffa brudarna ikväll men jag tror inte jag orkar det, har sjuukt ont i huvet och är allmänt hängig så ska nog bara ta det lugnt och sova tidigt (:


en av mina absolut favorit filmer!


din mamma

greeeeting from danmark! Chillin and Pillin @ marals pleeeeejs in danmark.


depri-girl.

Jag blir alltid depri när jag har mycket saker att göra och jag är stressad. Det går inte så bra för mig med uppsatsen, den är svår och jag orkar inte. Just nu vill jag bara dricka lite te, lägga mig i sängen och sova. Låter inte det super härligt? Men nej, det får man inte göra. Nu ska jag ta en liten paus för att min rumpa har somnat (haha) och så behöver jag maaaat i magen.


 

 

 

random bilder som jag tog tidigare idag. ><


trey songz ♥





it takes time living in a world when you don't know who to trust

I'm home. Yes, eller jag har varit hemma ett tag, chillat lite och kollat på underbara one tree hill! Jag skulle på sallén matchen ikväll men skippar det för jag måste skriva en uppsats om en samhällsfråga.. Kul va? not.. 
Jag ska börja med den snart, har skrivit typ halva så det är inte så mycket kvar nu. Jag har inget vettigt kvar att skriva så ni får bilder på dagens outfit :) 

 
ganska tjocka och fula bilder men det får duga (:

thursday, 12/11-09

Hola guapas!
Sitter här i biblan med linda och är otroooligt osociala. Båda sitter med datorerna och gör nånting(?) haha. Jag ska börja med engelska uppgifterna snart men det är ju så tråkigt...

S&L IN THA HOUSE!

shueeeeeeee, är FORTFARANDE kvar i skolan och ja, gör ingenting. HAHA, ja kalla oss retards men vi vet det redan! Snart kommer små barnen hit och det ska bli kul, för nästa år när de börjar är inte vi yngst på skolan längre, mohaha (y)
vi är så fina så! :) ♥

koncentrationsproblem?

Jag tror seriöst att jag har koncentrationsproblem, jag har lite svårt att jobba. Jag har skrivit en mening på min uppsats på typ en halvtimme? Känns inte så bra..

såhär går det när CS tagit över ens liv, man sitter kvar efter skolan..... och jag kan ju inte säga att det är tyst här när de kör!

cola + macka = shabbe glad! :D

Jag köpte precis en macka och cola så nu är jag mätt och glad, eller inte så jätte mätt precis men men.. haha! Vi slutade för ett tag sen men jag och linda sitter kvar här och ska skriva våra uppsatser om en samhällsfråga, suck.. Christopher och Staffan är också kvar, men de gör inte något vettigt, de sitter och kör CS förfullt!
Ikväll är det öppet hus på skolan och jag och linda kanske stannar kvar tills dess. :)
Nu ska jag börja skriva, vi hörs sen. pusss

ny dag, nya tag!

Godmorgon gott folk! Sitter i skolan nu och väntar på att bilden ska börja. Sen efter bilden är det lunch och det ska tydligen vara god mat idag (Y) Sen ska jag till doktorn och kolla upp min hosta........ läskigt :O
Pussssssss ♥

bloggändring på g..

Den senaste timmen har jag hållt på med bloggen och gjort lite små ändringar samtidigt som jag kollat på Desperate housewifes, reklam nu så tänkte passa på att blogga, hihi.
Det fick bli en ganska enkel och simpel header, får se hur länge jag har den.
Imorgon är det öppethus på våran skola så lillskiten loise kommer dit så jag ska stanna kvar efter skolan lite och vara hennes guide, haha (: men det ska bli fett kul att träffa henne, saknar henne! ♥
Nu börjar DH igen så vi hörs sen.
pussss ♥

tisdag = good tv!

Heej mina kära bloggläsare, eller jag har typ inga kvar nu haha. Har min blogg blivit tråkig eller är det för att jag uppdaterar så sällan, aja. Jag har bestämt att jag ska blogga mera, minst fem inlägg om dagen!
Idag hade jag min bokredovisning och jag hade om twilight boken, den läste jag för ganska länge sen och så såg jag filmen efter och den såg jag typ 10 gånger, hehe (a) Så när jag hade skrivit min bokrecension grej hade jag skrivit en sak som inte hade hänt i boken men bara i filmen - hehe fail, i know. Plus att jag var skit nervös, hatar att prata inför hela klassen HELT själv... Jaja, life goes on.
Ikväll är det ugly betty & desperate housewifes, tummen upp för det!
Nu tänkte jag gå ner och käka lite mat och lite hostmedicin..
Tryck på bilderna för större bild.
Älskar ryggen på mitt nya linne men lite fult att BHn synd men vad ska man göra? haha, tänker inte gå ut utan BH ^^ De här bilderna blev lite konstiga nu, aja det får duga :)
Pussss ♥

the city

Heeej på er! Jag kom hem från stan för typ en halvtimme sen :) Jag åkte ner dit och träffade sara och olivia och ja, lite shopping blev det. Nu är pengarna typ slut igen...... Aja, haha.
Lite random bilder som jag tog nyss, haha (:
Pussssss

EMA'S 09.

Det är det jag har gjort idag, kollat på EMA'S. och jag måste säga att jag gillar verkligen inte Katy perry, hon försöker för mycket och inte ens då är hon rolig?... och vad är grejen med att hon ska vara host 2 år i rad?
Aja, tänkte uppdatera mina kära läsare lite, haha. Jag är fortfarande sjuk och det verkar inte som att jag kommer bli frisk snart heller...... Jag vill dööööö, eller nej det vill jag inte, jag vill bara bli frisk :)
Ikväll ska jag vara deprii och inte göra nåt, haha. Hoppas att alla andra har det lite bättre än vad jag har iaf.
Pussss

ge mig!

nästa köp? i think so!

birthday girl.

Idag är det inte vanlig dag för idag är det min födelsedag! (a)
happy birthday to me!

TAGGAD!


Is she dead?

okej, tja. Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg så ni inte tror att jag är död. Jag har iaf haft ett dunderlov, först i malmö och sen hemma! Anledningen till att jag inte bloggat de senaste dagarna är att jag har varit sjukt upptagen och i söndags fick jag aids, hahahah. Ledsen att jag skämtar om aids men det känns verkligen som att jag ska dö plus att det är ett internskämt.
Jaja, jag saknar linda och jag saknar elsa, skulle verkligen behöva de just nu.